Ambient voetverlichting

Voet verlichting

Led voet verlichting te bedienen via de afstandsbediening en de telefoon app. De voetverlichting bestaat uit een set van 4 voor zowel voor en achterin de auto. In maar liefst 8 kleuren te veranderen. Dus voor elk moment een gewenste kleur. Ook kunt u het instellen op de muziek die u in de auto afspeelt. Daarnaast kan de helderheid van de voetverlichting ook aangepast worden via de app. Alle kabels worden zorgvuldig weggewerkt.

 

Wij merken dat ambient verlichting erg veel met het interieur doet, een uitzonderlijk mooi effect en een luxe uitstraling geeft. Het mooiste blijft natuurlijk de positieve reactie van de klant. Daarom proberen wij ook altijd aan de wensen te voldoen.  

 

"OPTIE"

Interieur verlichting: dashboard, deur verlichtingen, deurhendel verlichting en voetverlichting. Dit is alleen bij bepaalde merken en type's auto's mogelijk. Vraag hiervoor de mogelijkheden.

Prijs vanaf €800 (64 kleurig)

Prijs vanaf €880 dynamische ambient light / dreamcolor (216 kleurig)

 

"NIEUW 2024"

Interieur verlichting met ingebouwde sterren: dashboard, deur verlichtingen, deurhendel verlichting en voetverlichting. Dit is alleen bij bepaalde merken en type's auto's mogelijk. Vraag hiervoor de mogelijkheden.

 

Prijs vanaf €1020 (dynamische ambient light)

 

Wij zijn geopend op afspraak


Prijslijst

Product Prijs
Ambient voet verlichting "app & afstandsbediening Vanaf €190
Dream Color "alleen via de app" Vanaf €220
Inbouw kosten €60
Toeslag grote auto / taxi bus €50
Ambient interieur verlichting Vanaf €880
Ambient interieur verlichting / sterren style Vanaf €1020

Foto's voetverlichting


Foto's interieur verlichting


Afspraak maken